Teamet

Kompetanse

En kontinuerlig kompetansebygging basert på de tøffeste oppdrag ute hos de mest kravstore kundene. Det er dette som bygger vår selskapsverdi. Nemlig våre ansatte! Vi har på få år opparbeidet en unik spesialkompetanse innen undervannsteknologi og dokumentering. Med et mål om forbedring og utvikling hos alle våre ansatte utføres oppdragene fremoverlent. Vi leter alltid etter forbedringspotensial. NORMS har utført utallige spesial-operasjoner med ROV der man tidligere var nødt å benytte dykkere eller mer kostbart utstyr og metoder. Arbeidsteamene ute er eksperter på å løse problemer. Ta gjerne kontakt for å diskutere deres neste prosjekt.

Driftsleder
Driftsleder

Rune Hansen

Økonomisjef og driftsleder i NORMS. Rune har omfattende teknisk bakgrunn med fagbrev som flysystemtekniker, der han har skrudd i årevis på F-16 jagerfly. Han har vært ROV pilot og tekniker flere år offshore. Hansen har også en master i økonomi og administrasjon. Bred teknisk kompetanse og erfaring fra prosjektledelse og styring. Rune har arbeidserfaring fra styring i bank og anleggsbransjen med ansvar for personal og HR.
 Rune er en del av ledergruppa i NORMS og deler våre verdier om bærekraftig utvikling og utvikling av lokale arbeidsplasser.

Kontorleder/HSEQ-ansvarlig

Trine Mosling-Elvebakk

Med en strukturert hånd leder Trine administrasjonen hos NORMS. Hun har solid erfaring som kontorleder fra anleggsbransjen, og spesielt innenfor HSEQ og prosjektarbeid. Økonomifaget sitter i ryggraden etter mange år som revisor, regnskapsfører og controller. Har de siste årene tatt videreutdanning innenfor ledelse, prosjektstyring, kontraktsrett, arbeidsrett og rekruttering. Hennes profesjonelle overbevisning er kvalitet i alle ledd, og hun leverer med et smil. Trine er en perfeksjonist med høyt arbeidstempo.

Trine Mosling-Elvebakk - Kontorleder/HSEQ-ansvarlig
Styreleder

Mikkel Pedersen

Gründer, oppfinner og potet i NORMS. Pedersen har bred erfaring fra marin sektor, som havnearbeider og ROV-pilot. De siste 7 årene har Pedersen brukt til å opparbeide spesialkompetanse innen UV inspeksjon og  dokumentasjon spesielt for havbruksnæringen. Mikkel brenner for å skape nye spennende arbeidsplasser. Ved å finne og implementere bedre løsninger og gode samarbeidspartnere skaper vi framtidens arbeidsplasser i NOR!

Teknisk Inspektør

Oscar Dario Opdal

Oscar arbeider deltid som matros og teknisk inspektør. Tidligere har Opdal arbeidet for forsvaret og har prehospital og militær operativ erfaring. Oscar studerer for tiden bachelor i paramedisin. Oscar er opptatt av grundighet og kvalitet i sitt arbeid som ROV-pilot hos NOR Maritime Service.

Teknisk Inspektør

Øistein Birkelund

Øistein har i mange år arbeidet med Inspeksjon og tilstandsvurderinger inn og utvendig på rør og vannledninger. Birkelund tilfører bedriften verdifull kompetanse på inspeksjon, dokumentasjon og rapportering.

Øistein Birkelund - Teknisk Inspektør
Båtfører

Magnus Strand

Magnus sprer glede og godt humør rundt seg. Strand har arbeidet mye med mennesker som IFMGA tindevegleder, der sikkerhet og god moral er avgjørende. Magnus Innehar D5L sertifikat og er siviløkonom i bunn. Strand har gått fra å drive store internasjonale trading avdelinger til nå å trives best på fjell og hav. Med et stort fokus på sikkerhet og kvalitet er NORMS og våre kunder alltid trygg på et oppdrag ledet av Magnus.

Båtfører

Hilde Tendeland

Hilde sprer kunnskap og godt humør når hun er ute på oppdrag. Tendeland innehar D5L sertifikat og har en god lokalkunnskap fra våre Nordnorske fjorder. Hilde er Øksnesværing som kommer fra fiskerslekt og hun koser seg aller mest på havet.

Partnere

Probotic er vårt utviklingsselskap som jobber med autonomi og innovative nye teknologiske løsninger. Probotics første innovasjon vil direkte bidra til en mer bærekraftig havbruksnæring. Probotics visjon er “Clean Aquaculture” og utvikler produkter og tjenester som muliggjør en bærekraftig fremtid.