Vekst i Narvik og utviklingsselskapet

Vekst i Narvik og utviklingsselskapet 2048 914 NORMS

Vekst i Narvik og i utviklingsselskapet

NORMS satser videre og øker staben med å ansette Trine Mosling-Elvebakk.  

Bilde 1: Daglig leder i NORMS Thomas Myhre er veldig fornøyd med å få med seg Trine Mosling-Elvebakk med på teamet i NOR Maritime Service og utviklingsselskapet Probotic.

 

Trine Mosling-Elvebakk er ansatt i NORMS og skal blant annet jobbe som prosjektleder hos Probotic AS og HSEQ i NOR Maritime Service AS, som er datterselskaper av NORMS. Hun tar med seg solid prosjekterfaring fra anleggsbransjen inn i prosjektlederrollen.

Trine har tidligere erfaring som revisor, controller og regnskapsfører, og har i flere år vært kontorleder hos en stor maskinentreprenør.  Med revisjonsutdanning, og videreutdanning innenfor økonomiske- og administrative fag, ledelse og prosjektstyring kommer hun inn med en bred kompetanse i administrasjonen hos NORMS. I tillegg til prosjektlederrollen blir hun kontorleder hos NORMS og ansvarlig for HSEQ (sikkerhet, helse, miljø og kvalitetssikring).

Trine vil være på plass i lokalene i Narvik fra august, men er allerede i gang med noen av de nye arbeidsoppgavene.

«Dette var en helt unik mulighet, så her var det bare å ta årene fatt med en gang. Jeg har fulgt med på aktiviteten til NORMS og er mektig imponert over hva de har oppnådd på få år. Det er en fantastisk gjeng å jobbe for som står for det de sier. De jobber hver dag med fokus på bærekraft, utvikling og lokal verdiskapning. Det er ekstremt motiverende. Arbeidsoppgavene som venter er kjempespennende, og det var nesten ikke til å tro at en slik mulighet dukket opp. Jeg gleder meg enormt til en givende og hektisk arbeidshverdag hos NORMS!»- sier nyansatt Trine Mosling-Elvebakk

Bilde 2:  Trine elsker havet og har lang erfaring fra administrative- og prosjektstillinger i andre selskaper

Vellykket utvikling bidrar til nye prosjekter

Utviklingsselskapet Probotic AS har allerede patent på metode for autonom notvasker. Nå bygger de videre på teknologien og utvikler en autonom løsning for inspeksjon og detektering av slitasje og tilløp til hull i noten. Utviklingsaktiviteten hos Probotic har gitt resultater, og antallet prosjekter øker i samme takt.

«Det er veldig positivt at behovet for å ansette en prosjektleder nå er til stede. Teamet har designet gode tekniske løsninger og vi har lyktes med utvikling av den nye teknologien så langt. Vi ser at løsningene fungerer her i farvannet i nord og det har bidratt til flere ideer og muligheter. Det er en veldig spennende prosjektportefølje som Trine får ansvaret for hos Probotic.» sier daglig leder i Probotic Mikkel Pedersen.

Bilde 3: Trine er aktiv SUPer og NORMS forventer hun kommer til å SUPplere med sin positive energi inn i NORMS

Videre vekst og nye ansettelser

«Vi er veldig fornøyde med å få Trine med på laget og ser frem til at hun begynner for fullt hos oss. Trine blir ansvarlig for HSEQ i tillegg til å bidra med den solide administrative erfaringen som hun har. At hun i tillegg har erfaring fra en hektisk og krevende bransje som anleggsbransjen ser vi på som en stor fordel.» sier daglig leder i NOR Maritime Service Thomas Myhre.

Det er stor aktivitet i NORMS, og flere spennende prosjekter er klare til oppstart i Probotic. Denne ansettelsen er den tredje allerede i 2021, og vi er fornøyde med å kunne bidra til å skape enda flere spennende arbeidsplasser her lokalt.  Vi kommer til å lyse ut flere spennende stillinger fremover, både i Probotic og NOR Maritime Service AS i 2021» avslutter Myhre.

Om selskapene

NORMS leverer inspeksjonstjenester til havbruksnæringen. Bedriften ble etablert i 2017 og tilbyr en rekke tjenester ved bruk av ROV og miljøarbeid. I tillegg driver selskapet med produktutvikling innenfor undervannstjenester og etablerer seg nå med egen dykkeravdeling for å kunne gi et komplett tilbud på undervannstjenester til sine kunder. NORMS er lokalisert i Narvik og har i dag 10 ansatte.

Probotic AS er teknologiselskapet til NORMS som utvikler en autonom vaskedrone for bruk i oppdrettsmerder og har patent på metoden.  Med det nye forskningsprosjektet tar man teknologien videre mot visjonen «Clean aquaculture».