God Jul!

God Jul! 150 150 NORMS

En dag i mørketida

GOD JUL!

Trond Ivarjord fra Akvaplan niva, har laget denne flotte filmen fra et oppdrag nå i desember. Det er virkelig en fantastisk natur vi har rundt oss her i NOR og vi oppfordrer alle til å nyte blåtimen godt i jula. Bildene er fra Tysfjord og Narvik.  MS Rognkjeksen er vårt raskeste fartøy og er oppsatt med en rekke avansert utstyr slik som Gyrostabilisator og Dynamisk Posisjonering, båten ble levert av Norbåt i 2020 og skal oppgraderes ytterligere i 2021 med en utvidet antennepakke og rekkeløsning på hekken. Fartøyet er oppsatt med markedets mest miljøvennlige motorisering og har maksfart på 40 knop. Ved å utføre oppdrag og tjenester effektivt og på riktige plattformer sparer vi miljøet og kommer et skritt nærmere en bærekraftig fremtid.